A definite must for a first-time visitor to Switzerland, indulge in these melted cheeses with a chilled glass of white wine in a traditional Swiss setting.
If you are in Switzerland during the winter months you have to eat cheese fondue. This time the choice fell on Raclette Stube (www.raclette-stube.ch) in the heart of the charming Old Town, Zähringerstrasse 16.
i love swiss cuisine because some of the main staple meals are basically all cheese. when your dinner plate contains 90% cheese and 10% foods to dip in that cheese, you know you’re doing something right.
Die beiden Fondue- und Raclettelokale gehören zusammen mit dem Fribourger Fopnduestübli (nur Fondue) zu den Topadressen für heissen Käse in Zürich. Nach 30 Jahren Erfahrung wissen Denise und Peter Ernst, wo sie bei ihren Walliser Lieferanten im Goms die besten Käse bekommen.
Selbst in Asien kennt man unsere Raclette-Stube an der Zähringerstrasse in der Zürcher Altstadt. Leider liegt uns hierzu keine Übersetzung vor, jedoch waren die Kritiken durchwegs positiv.